Terug

Plein27

Emoties komen hier tot rust

Een mooie, unieke locatie waar sfeer en emotie samenkomen is Plein27 in Maashees. Hier voel je je thuis en het geeft een warme sfeer. Zeker voor mensen uit het dorp is het een vertrouwde omgeving en dit zal het afscheid nemen nog waardevoller maken. 

 

Plein27 in Maashees is een multifunctioneel gebouw centraal in het dorp gelegen. Het is makkelijk bereikbaar en er is (beperkte)  parkeergelegenheid naast de locatie. Rondom de locatie is ook ruimte om de auto te parkeren, maar zeker iets om rekening mee te houden. Het gebouw is rolstoelvriendelijk gemaakt, waardoor iedereen er zich welkom kan voelen. In Plein27 hebben ze de mogelijkheid om het gebouw op te delen in twee verschillende ruimtes. Hierdoor kun je het intiem maken en is er voor iedereen een geschikte ruimte te creëren. 

De grote zaal is erg geschikt voor een sfeervolle afscheidsdienst. Je bent helemaal vrij in hoe je de zaal wilt aankleden en welke sfeer je dus wilt creëren. Er is ruimte om 150 stoelen neer te zetten en vervolgens kunnen er nog ongeveer 50 mensen staan. Daarnaast is het mogelijk om een groep van ongeveer 75 personen plaats te laten nemen in de aanbouw, waar ook een beeldscherm geplaatst kan worden om alles goed te kunnen volgen.

 

Doordat Plein27 als basis een horeca gelegenheid is, zijn er ook veel mogelijkheden voor een aansluitende koffietafel of afscheidsborrel. Het personeel heeft ervaring met deze gelegenheden, dus alles is bespreekbaar. Ook in dit geval is er ruimte voor kleine, maar ook zeker voor grote groepen. Van een traditionele koffietafel tot een toost op het leven van de overledene, alles is hier mogelijk.