Terug

Uitvaartleid(st)er gezocht

Op het moment dat iemand afscheid moet nemen van een geliefde, is er één ding héél belangrijk. Een ondersteunende en meedenkende uitvaartleider. Iemand die samen met de nabestaanden zorgt voor een mooie en waardevolle herinnering.

 

Wil jij samen met ons mooie herinneringen maken voor de nabestaanden?

Dan willen wij je deze kans bieden in een klantgericht, hecht en innovatief bedrijf. 

 

Hoe ziet het werk van een uitvaartleid(st)er er o.a. uit?

 

De telefoon gaat, jij hebt de bereikbaarheidsdienst. Je staat de mensen vriendelijk te woord en vertelt hoe het een en ander eruit gaat zien. Vervolgens plan je samen met de familie een aantal zaken, zoals verzorging en opbaring van de overledene en een eerste en daarop volgende gesprekken. Daarnaast regel je een offerte, het drukwerk,  kist en andere belangrijke zaken. Jij bent vanaf het eerste telefoontje tot en met de dag van het afscheid het aanspreekpunt voor de familie. Maar ook daarna is het nog niet klaar. Je gaat nog een keer langs bij de familie voor een evaluatie gesprek.

 

Kortom, een uitvaartleider bij Briensveld is flexibel, kan goed plannen en organiseren en heeft een invoelend vermogen. Je werkt klant- en servicegericht maar bewaakt ook jouw eigen grenzen.

 

Competenties die we dan ook belangrijk vinden zijn effectieve communicatieve vaardigheden, een goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent stressbestendig en hebt een HBO werk- en denkniveau. 

 

Kun jij je hierin vinden en denk je dat je past binnen onze bedrijfscultuur, stuur dan vóór 12 februari 2021  een mail met je CV, motivatie en foto naar info@briensveld.nl. 

 

Kennismaken met ons team? Kijk dan op deze pagina 

Meer inspiratie?

Nieuws wat wij graag met je delen