Terug

VOP 2023

PROOST!

Genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2023

Enorm trots en vereerd dat ik ben genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2023. Een mooie waardering voor mijn (nog prille) ondernemerschap.
In de komende weken neem ik jullie op social media graag mee in mijn lokaal ondernemerschap, het thema van de VOP 2023. Dit is waar wij onze kracht uit halen, met ons sterke netwerk maken we veel moois mogelijk. Zo geef ik graag bloot waar wij lokaal onze kisten kunnen halen, bloemen, catering, locaties, fotografie, etc. Blijf ons dus volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Waar ben je geweest?

In 1999 is mijn vader Briensveld Uitvaartverzorging gestart, ik was toen 10 jaar. Tijdens mijn studie HBO Verpleegkunde leerde ik in mijn vrije uren steeds meer over de uitvaartbranche. Ik hielp mijn vader met het vervoeren van overledenen in de rouwauto en het helpen bij verzorgingen en opbaringen. Na het afronden van mijn studie heb ik de keuze gemaakt om in dienst te treden bij mijn vader. Ik vind het mooi om iets voor een ander te kunnen betekenen en in Venray een vertrouwd gezicht te zijn. Afgelopen januari heb ik Briensveld officieel overgenomen.

Waar ga je naartoe?

Sinds 1999 is er veel veranderd, net als de behoeften van mensen. We zien dat mensen steeds vaker een zo persoonlijk mogelijk afscheid willen, op een bijzondere locatie en met live muziek. Hier wil ik op focussen. Ik vergelijk mezelf steeds vaker met een (life-)event manager: ik organiseer een bijzondere dag samen met nabestaanden en laat een waardevolle herinnering achter. Ik wil dat ieder afscheid een herinnering is, waar nabestaanden mee verder kunnen en waar ze troost uit halen.

Ook ben ik ambassadeur van 'Doodgewoon in de Klas'. Ik wil kinderen op een goede manier meer vertellen over de dood en verlies. Een topic dat op scholen vaak onder de tafel wordt geschoven. Ik wil dit taboe doorbreken door op (basis)scholen in Venray gastlessen te geven. Een ontzettend belangrijk onderwerp waar nog veel te halen valt.

Wat ben je onderweg tegengekomen?

Ik heb geen ondernemersachtergrond, ik ben in de ondernemerswereld gerold. Ik ben er trots op dat ik in een relatief korte tijd op diverse vlakken enorm gegroeid ben. Dit komt o.a. door het volgen van een coaching traject en mijn deelname aan de Junior Kamer Venray.

Meer inspiratie?

Nieuws wat wij graag met je delen