Briensveld Uitvaartverzorging Horst en omgeving begeleidt en ontzorgt u bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Als kleinschalige lokale uitvaartonderneming is onze benadering persoonlijk, afgestemd op uw wensen en respectvol. We zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar op telefoonnummer 0478 515 221 of mobiel op 06 511 35 364.

De complete uitvaart van uw dierbare in Horst geregeld

Het overlijden van een dierbare is een verdrietige gebeurtenis waarna een intense en emotionele periode volgt. Dat uw hoofd niet staat naar het regelen van de uitvaart, dat begrijpen we bij Briensveld. Daarom nemen we u na het bespreken van de wensen veel werk uit handen. We bieden een luisterend oor als u wilt vertellen over het leven en uw relatie met de dierbare, deze vormen de basis voor een persoonlijk en liefdevol afscheid.

De verzorging en opbaring in Horst

Voor de verzorging en opbaring kunt u uw wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Of u bijvoorbeeld zelf wilt helpen bij de verzorging en waar of hoe u uw dierbare opgebaard wilt hebben. In Venray en Horst is opbaring in een 24-uurskamer mogelijk, waar u dag en nacht toegang tot heeft met een persoonlijke sleutel.

De uitvaart in Horst regelen

Samen bespreken we hoe u de uitvaart het liefst verzorgd wilt hebben. De kaarten, de muziek, het programma en wellicht zijn er nabestaanden die graag willen spreken tijdens de uitvaart. We adviseren en begeleiden u hier graag in.

De dag van de uitvaart

U neemt afscheid, met een traan maar ook met een lach. Want u herinnert en viert in een liefdevolle setting het leven van uw dierbare. Tijdens de uitvaart hoeft u nergens meer over na te denken, wij nemen de organisatie, regie en tijdsplanning voor onze rekening. We zorgen ook voor rust tijdens de uitvaart.

Locaties voor de uitvaart in Horst

We werken als uitvaartonderneming in Horst samen met verschillende locaties die de ruimte bieden voor een uitvaart, condoleance en koffietafel of catering.

Bekijk locaties

Contact voor uitvaartverzorging in Horst

Wilt u onze hulp inschakelen bij het regelen van een waardig afscheid en een persoonlijke uitvaart in Horst? Briensveld uitvaartverzorging helpt u hier graag bij. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen.

We beschikken over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Neem contact op