In een korte, emotionele periode komt er veel op je af. Laat ons je hierin ondersteunen. Wij helpen je stap voor stap naar een mooi, persoonlijk afscheid.

Wat komt er allemaal op je af?

We zetten alles graag voor je op een rij

Iemand in jouw nabije omgeving overlijdt, plotseling of verwacht. In alle gevallen komt er veel op je af, juist in een tijd van emoties. We zetten graag op een rij wat er allemaal gaat gebeuren en hoe wij samen met jullie alle wensen gaan realiseren. Je krijgt te maken met één uitvaartbegeleider die samen met jou de hele uitvaart vormgeeft.

1
Melding van overlijden

In alle gevallen is het belangrijk dat je eerst in alle rust steun bij elkaar zoekt. Geef elkaar de liefde die je op dat moment zo hard nodig hebt. Breng alle mensen op de hoogte die belangrijk voor je zijn. Zodra je er aan toe bent, kun je contact opnemen met ons en zullen we zo snel als gewenst naar je toe komen.

Meer weten
2
Verzorging en opbaren

We kunnen met elkaar degene van wie je afscheid neemt verzorgen, aankleden en daarna thuis – bijvoorbeeld op bed – opbaren. Als dat laatste niet gewenst of niet mogelijk is, dan kan je gebruik maken van een uitvaartcentrum.

Meer weten
3
Regelen van de uitvaart

Er moet van alles geregeld worden op weg naar een goed en passend afscheid. Jouw wensen zijn daarin bepalend. De uitvaartbegeleider biedt alle mogelijkheden, regelt veel op de achtergrond en ondersteunt je op elk gebied.

Meer weten
4
Dag van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart komt alles samen: alle keuzes, de gewenste sfeer, verdriet, een glimlach en de vele herinneringen. Wij zorgen dat je deze dag in alle rust kan beleven.

Meer weten
5
Periode na de uitvaart

Ongeveer drie weken na de uitvaart bezoeken wij je en kijken terug naar de dag van de uitvaart en de dagen ernaartoe. Ook bespreken wat we eventueel nog voor je kunnen doen.

Meer weten