Het is erg verdrietig als je een kind verliest. Hier ben je nooit op voorbereid en brengt altijd veel emotie met zich mee. Wij staan altijd voor je klaar om te helpen, ondersteunen en adviseren.

De wereld valt stil

Woorden zijn er niet

In feite kunnen wij alleen maar stil zijn samen met jou, ook wij hebben geen woorden voor zo’n groot verlies. Het lijkt haast onmogelijk verder te gaan, een afscheid vorm te moeten geven. Je bent welkom bij ons voor meer (telefonische) informatie, ondersteuning, ons luisterend oor én onze ervaring.

 

Met elkaar denken we na, wordt het afscheid klein en intiem? Welke volwassenen en kinderen zijn om het overleden kind heen, hoe worden zij bij de uitvaart betrokken? Misschien kan het afscheid thuis zijn, met een kleine kring van mensen. Of is er een plek die belangrijk was voor het (oudere) kind, zoals de sportvereniging, school of bijvoorbeeld een speeltuin? Natuurlijk kijken we ook naar de invulling van de bijeenkomst en kunnen we er met elkaar voor zorgen dat dit zo veel mogelijk in de stijl van het kind is.