“We vinden het belangrijk om eerst naar je verhaal te luisteren en van daaruit te adviseren en inspireren”

Jouw verhaal vormt de basis

Op een mooie locatie? Live muziek waar hij of zij zo graag naar luisterde? De koffietafel op een vertrouwde plek? Er is zoveel mogelijk. Met de uitvaartbegeleider waarmee dagelijks contact is, bespreek je alles wat nodig is voor de gewenste crematie of begrafenis.

 

Wensen, ideeën en mogelijkheden krijgen steeds meer vorm. We zijn er niet alleen om praktische zaken te regelen, maar willen er ook voor je zijn. Dit doen we door goed te luisteren en daar waar nodig te inspireren met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde.

 

Ook de kosten zullen we transparant houden en aangeven waar gewenst. Na een aantal dagen en wanneer er meer duidelijk is, zullen we een kostenraming opstellen. Zo blijf je ook bewust van de kosten en kunnen aan de hand daarvan eventueel bepaalde keuzes gemaakt worden.

De dag van de uitvaart

Mooie locaties

Een bijzonder afscheid verdient een mooie locatie

Een belangrijk onderwerp van gesprek is de locatie waar de uitvaart of de koffietafel wordt gehouden. Er zijn mooie locaties die wellicht belangrijk zijn geweest in het leven van degene van wie je afscheid neemt. Of er zijn locaties die in grote mate bijdragen aan de sfeer op de dag van de uitvaart. Dat kan thuis zijn, in de tuin of bijvoorbeeld op een sportveld, een kapel in het bos of een plek waar jullie graag kwamen.

 

Natuurlijk zijn er de bekende locaties als een kerk en/of de aula van een crematorium/begraafplaats zoals Boschhuizen in Venray en het crematorium in Venlo-Blerick maar er is zo veel meer mogelijk!

Lees meer over mooie locaties