Persoonlijk, toegewijd en respectvol: vanuit die basis maken we van iedere uitvaart een unieke belevenis. We kennen de kracht van een persoonlijk afscheid en gunnen dat iedereen. 

Niets moet, alles mag

Nabestaanden weten als geen ander van wie ze afscheid nemen. Daarom is hun input onmisbaar om er een onvergetelijk afscheid van te maken. Onze uitvaartbegeleider helpt daarbij om de juiste keuzes te maken uit de vele mogelijkheden. Niets moet, alles mag: dat zul je steeds opnieuw ervaren. Zo zorgen we samen voor een uniek en persoonlijk afscheid van jouw geliefde. Een waardige zwanenzang én een belangrijke stap in het rouwproces. 

Wie zijn wij?

Briensveld Uitvaartverzorging is sinds 1989 actief in de regio Venray. Een persoonlijke benadering is kenmerkend voor onze aanpak. We vinden het belangrijk om vernieuwend te blijven, want juist daardoor kunnen we steeds meer maatwerk bieden. Tijdens het voorbereiden van een uitvaart stellen we de nabestaanden centraal. We spreken af wanneer het jou uitkomt en doen wat we kunnen om je te helpen. Alle uitvaartleiders hebben een achtergrond in de zorg: stuk voor stuk werken ze graag met en voor mensen. Dat voel je, dat merk je en dat maakt het verschil.

Al bijna 25 jaar uitvaartverzorger in de regio
Score 9,6 op klantenvertellen.nl
Altijd één aanspreekpunt
Eigen gastvrouwen aanwezig tijdens uitvaarten
Keurmerken Persoonlijk Uitvaart, Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers en Dementievriendelijke uitvaartverzorger

Ons team

Wij staan graag voor je klaar!

Roel Arts

‘Een mooie herinnering is zoveel waard’

Gerrit Arts

‘Ik ben dankbaar dat ik dit werk mág doen’

Annelies Haenraets

‘Een uitvaart gaat niet om de buitenkant, maar om eigenheid’

Wieteke Aarts

‘Verlies en afscheid raakt ons allemaal en brengt mensen terug naar de basis’