Terug

De Baank

Herinneringen delen in je eigen dorp

Wanneer iemand (een groot deel van) z’n leven door heeft gebracht in een specifiek dorp, is het mooi om zijn of haar laatste herinneringen met iedereen te delen in een dorpsgebouw. Zo is het mogelijk om in Leunen, ook voor ons bekend terrein, een afscheidsdienst te organiseren in MFC De Baank.

 

De Baank is een multifunctioneel centrum in het hart van Leunen. Het is makkelijk bereikbaar en er is veel ruimte om je auto te parkeren. Bovendien is het gebouw rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen er zich welkom kan voelen. Door de verschillende zalen, zijn er veel mogelijkheden binnen het gebouw.

 

De grote zaal is erg geschikt voor een sfeervolle afscheidsdienst. Je bent helemaal vrij in hoe je de zaal wilt aankleden en welke sfeer je dus wilt creëren. Er is ruimte om 150 stoelen neer te zetten en vervolgens kunnen er nog ruim 150 mensen staan. Hiervoor wordt vaker het café gedeelte gebruikt, doordat de wanden open gezet kunnen worden. Ook kan de zaal door de helft worden gedeeld door een wand, waardoor je een afscheid kunt houden met een kleinere groep.

 

Doordat De Baank een horeca gelegenheid is, zijn er ook veel mogelijkheden voor een koffietafel. Geregeld wordt er een koffietafel georganiseerd in MFC De Baank na een dienst in de kerk van Leunen. Ook in dit geval is er ruimte voor kleine, maar ook zeker voor grote groepen. Van een traditionele koffietafel tot een toost op het leven van de overledene, alles is mogelijk.