Terug

De Perdstal

Afscheid in een bosrijke omgeving

De Perdstal in Venray is een locatie waar je samen met je gezin, vrienden, kennissen kunt gaan eten, maar deze locatie is ook erg geschikt voor een mooi, intiem afscheid. De Perdstal is gelegen aan de Kempweg in Venray. Het ligt aan de rand van stadsbos Vlakwater, waardoor er een serene sfeer ontstaat. In alle rust kun je hier afscheid nemen van een geliefd persoon. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s, maar is ook zeer goed bereikbaar met de fiets.

 

Door de ervaring met uitvaarten, kan het personeel van de Perdstal de ruimte ombouwen tot een mooie zaal waar ongeveer 150 mensen kunnen zitten. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om te staan.

 

Aansluitend is er de mogelijkheid om de ruimte om te bouwen en een koffietafel of borrel te organiseren. Doordat het oorspronkelijk een restaurant is, zijn de mogelijkheden uiteenlopend en is veel bespreekbaar. Er kan ook gebruik worden gemaakt van het zeer ruim opgezet buitenterras. Met mooi weer is dit een erg mooi alternatief. Ook is het daardoor mogelijk om grote aantallen gasten uit te nodigen.