Terug

Roelanzia

Op eigen wijze afscheid nemen

Het dorp Ysselsteyn in de Peel is een hechte gemeenschap. Roelanzia is hier een begrip, een zaal waar vaak bijeenkomsten worden georganiseerd. Het is dan ook mogelijk om uitvaarten hier te regelen. Zeker wanneer je geboren en getogen bent in Ysselsteyn, is het mooi om de laatste herinneringen met iedereen te delen in een dorpsgebouw als Roelanzia. Regelmatig hebben wij hier een uitvaart mogen verzorgen en zijn dan ook bekend met alle mogelijkheden die er zijn.

 

Roelanzia beschikt over negen verschillende zalen, waardoor je veel mogelijkheden hebt. Je moet hierbij niet alleen denken aan de uitvaartdienst zelf, maar ook aan de koffietafel of borrel die je hierna kunt houden. De grote zaal beneden is zeer geschikt voor diensten en alleen daar al kun je het helemaal aanpassen aan je eigen stijl. Door het grote glazen dakraam is het een lichte ruimte, wat een open sfeer met zich meebrengt. In de grote zaal is plaats voor ongeveer 150 gasten. Deze gasten kunnen vervolgens ook allemaal deelnemen aan de koffietafel of borrel indien gewenst. Ook hierbij geldt dat de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn, alles is bespreekbaar. 

 

Aan de voor- en achterzijde van Roelanzia en hier omheen zijn veel parkeerplaatsen, zodat je in de meeste gevallen je auto prima kwijt kunt. Uiteraard is het ook zeer goed bereikbaar met de fiets of te voet. Het gebouw is volledig rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt.

 

Al met al een prettige locatie waarbij er altijd wel een ruimte is die aansluit bij uw wensen!