Terug

Schaapskooi de Loobeek

Een uniek afscheid in alle rust

Op de grens tussen Venray en Overloon ligt een rustige plek, Schaapskooi 'De Loobeek'. De locatie ligt tussen de open velden en rondom grazen de schapen in het gras. Deze rustgevende omgeving zorgt ervoor dat je op een serene manier afscheid kunt nemen van je geliefde. In 2022 is deze locatie van een vervallen schuur, omgebouwd tot een prachtige multifunctionele ruimte. Er is beperkte parkeergelegenheid rondom de schaapskooi, namelijk een parkeerplaats voor ongeveer 15 auto's. Hierdoor willen we stimuleren om met de fiets te komen.

 

Binnen in de Schaapskooi is ruimte voor ongeveer 50 tot 75 personen. Dit zorgt ervoor dat het een intieme en persoonlijke uitvaart wordt. De opstelling van (hang)tafels en/of stoelen bepaal je zelf. De flexibiliteit van het personeel geeft je deze mogelijkheid en zorgt ervoor dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om de buitenruimte te gebruiken. Buiten is het ook sfeervol aangekleed met picknicktafels, sfeerverlichting en de grazende schapen. Het aantal personen voor een uitvaart buiten is in overleg.

 

Uiteraard is het mogelijk ook een koffietafel of borrel te organiseren in de schaapskooi. De catering wordt verzorgd door MajaFood, hier zijn de mogelijkheden ook erg veelzijdig in. Dit zal tijdens het regelen van de uitvaart besproken worden. Binnen zijn opties voor tafels met stoelen, maar ook hangtafels is een mooie optie. Met mooi weer is het ook erg fijn om met de groep naar buiten te gaan.