Terug

Schouwburg Venray

Een sfeervol afscheid op een veelzijdige locatie

In het middelpunt als laatste eerbetoon

Schouwburg Venray is gelegen in het hartje van Venray, Door de vele parkeergelegenheden rondom en in het centrum, is de plaats goed bereikbaar. Makkelijker is nog om op de fiets of te voet te komen. Het sfeervolle schouwburgplein zorgt voor een warm welkom en een mooie ambiance.

 

Voor een uitvaart in een sfeervolle omgeving en met een magisch randje, ben je in Schouwburg Venray op de juiste plek. Samen met jullie gaan we zorgen dat alle wensen worden gerealiseerd en kijken we naar alle mogelijkheden. Je kunt het podium aankleden op de manier die bij jullie en bij de overledene past. Zo zorg je ervoor dat het een afscheid wordt die past bij degene waar het op die dag over gaat. Doordat Briensveld bekend is op deze locatie, kunnen we snel handelen en kennen we alle (on)mogelijkheden.

 

Doordat de Schouwburg beschikt over eigen horeca gelegenheid, is het ook geschikt als locatie voor een koffietafel of borrel. Gasten hoeven hierdoor niet naar een andere locatie te gaan en blijft alles op één plek. De mogelijkheden voor een koffietafel of borrel zijn erg breed en alles is bespreekbaar. Van een traditionele koffietafel met soep en broodjes tot een borrel met hapjes en dranken naar keuze. Alles is bespreekbaar.