Terug

't Anker

Sfeervol afscheid nemen

Een locatie waar we al vaker een uitvaart hebben verzorgd, is 't Anker in Merselo. Hier voel je je thuis en het geeft een warme sfeer. Zeker voor mensen uit het dorp is het een vertrouwde omgeving en dit zal het afscheid nemen nog waardevoller maken. 

 

't Anker in Merselo is een multifunctioneel gebouw centraal in het dorp gelegen. Het is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid naast de locatie. Bovendien is het gebouw rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen er zich welkom kan voelen. In 't Anker zijn meerdere zalen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om het afscheid op jullie eigen manier vorm te geven.

 

De grote zaal is erg geschikt voor een sfeervolle afscheidsdienst. Je bent helemaal vrij in hoe je de zaal wilt aankleden en welke sfeer je dus wilt creëren. Er is ruimte om 150 stoelen neer te zetten en vervolgens kunnen er nog ongeveer 50 mensen staan. Daarnaast is het mogelijk om een groep van ongeveer 75 personen plaats te laten nemen in de Zonnezaal, waar via een beeldscherm de dienst gevolgd kan worden. 

 

Doordat 't Anker als basis een horeca gelegenheid is, zijn er ook veel mogelijkheden voor een aansluitende koffietafel of afscheidsborrel. Geregeld wordt er een samenzijn georganiseerd in 't Anker na een dienst in de kerk van Merselo. Ook in dit geval is er ruimte voor kleine, maar ook zeker voor grote groepen. Van een traditionele koffietafel tot een toost op het leven van de overledene, alles is hier mogelijk.