Terug

't Helder

Rust en sfeer komen samen

Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon is een afscheidslocatie die erg geschikt is voor een sfeervolle en persoonlijke uitvaart. Doordat het gelegen is aan de buitenste rand van het dorp Overloon, ervaar je veel rust en vrijheid. In een serene sfeer kun je hier afscheid nemen van een geliefd persoon. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s, maar is ook zeer goed bereikbaar met de fiets.

 

Doordat we geregeld in 't Helder te gast zijn voor een uitvaart, kunnen we de ruimte ombouwen tot een mooie, sfeervolle zaal waar ongeveer 150 personen plaats kunnen nemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te staan. De ruime binnentuin heeft ook nog eens ruimte voor 150 personen die de dienst via een beeldscherm kunnen volgen.

 

Aansluitend is er de mogelijkheid om de zaal om te bouwen voor een borrel achteraf of een traditionele koffietafel. Er wordt dan vaak gebruik gemaakt van catering uit het dorp of je maakt gebruik van een catering naar wens. Ook hiervoor kan gebruik worden gemaakt van het zeer ruim opgezette buitenterras. Met mooi weer is het erg prettig om hier je hoofd even leeg te maken en herinneringen op te halen aan de overledene. Mede hierdoor is het mogelijk om een groot aantal gasten uit te nodigen.