Terug

Theehuis Odapark

Afscheid nemen in stijl

Het Theehuis van het Odapark in Venray is een plek om op een informele, stijlvolle manier afscheid te nemen van een overledene. Het is belangrijk om afscheid te nemen van iemand op een plek die aansluit bij zijn of haar leven. In dit mooie park in het oosten van Venray, aansluitend aan stadsbos Vlakwater, kunnen wij dit samen met jullie realiseren.
Het wordt een afscheid waar je met een goed gevoel op kunt terugkijken.

 

In het paviljoen van het Odapark is ruimte voor ongeveer 75 zitplaatsen. Als er een grotere groep verwacht wordt, kunnen er in het voorportaal nog 100 tot 150 mensen een plaats krijgen. Door de prachtige sfeer van het gebouw en de intieme kring geef je een erg sfeervol karakter aan de afscheidsdienst.

 

Aan de Merseloseweg is een openbare parkeerplaats waar ruimte is voor ongeveer 300 auto’s. Vanuit hier kun je te voet richting het Theehuis wandelen. Ook voor rolstoel gebruikers is het prima toegankelijk. Indien nodig is er de mogelijkheid om met de auto tot aan het Theehuis te rijden en daar uit te stappen. Je wordt dan wel vriendelijk verzocht om de auto te parkeren op de parkeerplaats vooraan het Odapark. Het Theehuis is geheel rolstoelvriendelijk.