De luchtige, soms grappige en spraakmakende podcast over het leven en de dood.

Luister nu de 'Op leven na dood' podcast

In de ‘Op leven na dood’ podcast bespreken we alle praktische zaken rondom 'de dood' op een luchtige, soms grappige manier. We leggen daarbij vooral de nadruk gaan op 'het leven'. De podcast draagt dan ook niet voor niets de naam: 'Op leven na dood'. Elke maand een nieuwe, spraakmakende aflevering op Spotify of Apple Podcasts

 

 

 

Onderaan deze pagina zijn de afleveringen te beluisteren.

Afleveringen

S1A1   'Op leven na dood'   

S1A2   Financiën en nalatenschap  

S1A3   Palliatieve zorg

S1A4   Resomeren

S1A5   Uitvaarten toen en nu

S1A6   Kinderen en de dood

S1A7   Digitaal nalatenschap

S1A8   Nominatie Venrayse Ondernemer Prijs 2023

S2A1   De een zijn dood, is de ander zijn brood

S2A2   Muziek bij afscheid

S2A3   Niet-natuurlijk overlijden

S2A4  Uitvaart fotografie

Een podcast over de dood

Samen met nabestaanden een afscheid zo persoonlijk en passend mogelijk maken. Met aandacht en liefde terugkijken op een leven’, luidt de gedeelde visie van afscheid begeleidster Marion Reefs en uitvaartondernemer Roel Arts. 

 

De dood hoort bij het leven. Tijdens ons leven denken we over bijna alle levensgebeurtenissen erg goed na, geboorte, trouwen, maar over het onvermijdelijke afscheid wordt zelden goed nagedacht. Het overkomt ons. Goed afscheid nemen is echter enorm belangrijk en cruciaal voor het rouwproces. 

 

Met de gedachte: 'De dood. Praat erover, niet eroverheen', gaan Marion en Roel elke aflevering met elkaar en experts in gesprek over verschillende, boeiende onderwerpen zoals; palliatieve zorg, testament en erfenis, financiën, kinderen en uitvaarten, digitale nalatenschap, en nog veel meer. Stuk voor stuk dynamische gesprekken die luisteraars aan het denken zetten over het leven en de dood. 

Luister op Spotify

Een vraag of onderwerp?

Heb je zelf een vraag of een onderwerp voor deze podcast? We informeren en inspireren je graag tijdens één van onze afleveringen.

Een vraag of onderwerp voor de podcast?
Loading...
Captcha incorrect
VersturenJe bericht is succesvol verzonden