Briensveld Uitvaartverzorging Venray begeleidt u wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare. Met alle emoties die hierbij komen kijken is deze periode al zwaar genoeg, daarom is het fijn wanneer iemand u bij de hand neemt en ontzorgt. Wilt u snel geholpen worden? We zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 0478 515 221 of mobiel op 06 511 35 364.

Uitvaartverzorging in Venray

Bij het afscheid nemen van een dierbare komt een hoop regelwerk kijken. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben we op een rij gezet in welke volgorde de uitvaart georganiseerd wordt.

De aanmelding van het overlijden.

- De verzorging en opbaring.

- Het regelen van de uitvaart.

- De dag van de uitvaart

- Het nagesprek

 

In de tussentijd kunt u ons continu bereiken wanneer u vragen heeft of wanneer u extra ondersteuning nodig heeft.

Aandacht en maatwerk

Doordat we een kleinschalige en lokale uitvaartonderneming in Venray zijn kunnen we oprechte aandacht schenken aan het vervullen van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Want alles moet immers in het teken staan van uw dierbare, het vieren van haar of zijn leven en op liefdevolle wijze nemen van afscheid. U krijgt hiervoor bij ons alle ruimte en tijd.

Het regelen van de uitvaart in Venray

Wanneer u de uitvaartverzorging laat uitvoeren door Briensveld zorgen we ervoor dat u een vaste contactpersoon krijgt. Deze is persoonlijk betrokken bij u en de andere nabestaanden. U kunt bij uw persoonlijke uitvaartbegeleider aangeven wat u zelf graag wilt doen en wat u liever aan ons overlaat. Misschien geeft het regelen van de uitvaart u een doel en structuur, dat respecteren we uiteraard ook. Zo ontvangt u van ons precies de ondersteuning die u nodig heeft.

Locaties in Venray voor de uitvaart, condoleance en koffietafel

Voor de uitvaartverzorging in Venray werken we samen met verschillende locaties waar de uitvaart kan worden uitgevoerd. Ook bieden deze locaties alle ruimte voor de condoleance, een koffietafel en andere catering.

Bekijk locaties

Neem contact op met Briensveld uitvaartverzorging Venray

Wilt u onze hulp inschakelen bij het regelen van een waardig afscheid en een persoonlijke uitvaart in Venray? Briensveld uitvaartverzorging helpt u hier graag bij. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen.

We beschikken over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Neem contact op